Besök våra andra företag i Meccom Group

 

Kompressorer

ELGi Logo with Registered Mark

Produkter

ELGi Logo with Registered Mark

Skruvkompressorerna i EN-serien från ELGi har utformats för att kapsla in alla funktionskomponenter och kompressorer i en enhetlig inkapsling. Kompressorernas kompakta storlek, höga tillförlitlighet och låga underhållskrav gör att de passar perfekt för industriell tillämpning där storlek, effektivitet och kostnad är avgörande.

EG-seriens kompressorer ligger i framkant vad gäller design och prestanda då varje komponent är utformat med tillförlitlighet och underhåll i åtanke. Kompressorn tillverkas i enlighet med tillämpliga internationella stadarder (UL, ASME, CE och andra) och utformas enligt internationella kvalitetsstandarder. Den här nya generationen kompressorer minskar driftskostnaderna avsevärt och ger kostnadsbesparingar med snabb avkastning på investeringen.

AB-SERIEN OLJEFRIA SKRUVKOMPRESSORER

Optimerad komponentlayout för AB-serien ger enkel service med reducerad servicetid. Överlägsna säkerhetsstandarder har inkorporerats i kompressorerna och detta säkerställer inte bara minimal energiförlust och låga luftutloppstemperaturer, det gör dem även ytterst tillförlitliga och kompakta.

OLJEFRIA SKRUVKOMPRESSORER

ELGi designar och tillverkar patenterade oljefria skruvpaket. Varje oljefri kompressor från ELGi är konstruerad för att leverera maximal drifttid och tillförlitlighet. Med överlägsna säkerhetsnormer garanterar oljefria kompressorer låga energiförluster och låga luftutloppstemperaturer samtidigt som den tillhandahåller hög tillförlitlighet.

TILLBEHÖR

För ökad tillförlitlighet och energibesparing måste tryckluft vara helt ren och torr. ELGi erbjuder ett brett utbud av pneumatiska nedströms- och uppströmstillbehör som tar bort föroreningar såsom vatten, smuts eller smörjolja.

Varför välja

Titta på filmen

så förstår ni.

ELGi Logo with Registered Mark