Besök våra andra företag i Meccom Group

 

Om oss

Om Meccom Industripartner AB

Verksamheten

MÖJLIGHETER DÄR ANDRA SER PROBLEM
Meccom Industripartner erbjuder hållbara helhetslösningar när det gäller: industriservice, rostfri och kolstålstillverkning samt tryckluft. Vår systemsyn på teknik, ekonomi och miljö i kombination med långsiktiga kundrelationer gör oss till en kostnadseffektiv partner för dig med höga krav på kvalitet och säkerhet.

KUNSKAP

Våra svetsare, mekaniker och montörer har den materialkännedom och den vana av kvalificerade installationer som garanterar ett gediget hantverk. Och det faktum att våra yrkesroller kompletterar varandra innebär att vi löser problem som i vanliga fall kräver att flera företag samarbetar. Det är särskilt uppskattat när vi rycker ut efter kontorstid.

RESURSER
Meccom Industripartner har resurser att driva större tillverknings-, installationsprojekt samt revisioner under underhållsstopp. Tillsammans med våra koncernbolag kan vi även erbjuda projektering, projektledning, scanning, rörsvetsning och teknisk isolering.

Vision och affärsidé

VISION
Meccom Industripartner skall vara det ledande industriföretaget i södra Sverige, känd för sin höga kvalitet, sitt kundfokus och lösningsinriktade affärsmannaskap.

 

AFFÄRSIDÉ

Meccom Industripartner skall erbjuda hållbara helhetslösningar inom verkstad, montage, industriservice, tryckluft samt pumprenovering. Kan även erbjuda framtagning av tillverkningsunderlag samt projektledning.

Företaget erbjuder en högklassig infrastruktur, med stor verkstad, separata rostfria och svarta avdelningar, egen montagehall samt självförsörjande inom betning, laserskärning och skärandebearbetning.

Företaget har en hög kompetens på egen personal som verkar i en flexibel organisation.